Naš bivši student Dino Rađa izabran u Košarkašku kuću slavnih

Velika nam je čast i zadovoljstvo objaviti kako je sjajna košarkaška karijera Dina Rađe, velikog igrača, našeg bivšeg studenta kao i predavača po pozivu na Međunarodnom združenom studiju košarke i menadžmenta kojega, u suradnji provode Lithuanian Sport University iz Kaunasa i Kineziološki fakultet u Splitu, trenutno na funkciji predsjednika stručnog savjeta HKS-a, okrunjena ulaskom u kuću slavnih košarke (Naismith Memorial Basketball Hall of Fame). Tim se činom inače odaje počast igračima koji su pokazali veliko umijeće u košarci, trenerima, sucima i drugim osobama za ogroman doprinos u razvoju i popularnosti košarke. Treba  napomenuti kako je svega osam europskih košarkaša izabrano u Kuću slavnih, od čega tri iz jedne male Hrvatske (Sergei Belov, Rusija (1992.), Krešimir Ćosić, Hrvatska (1996.), Dražen Petrović, Hrvatska (2002.), Dino Meneghin, Italija (2003.), Dražen Dalipagić, Srbija (2004.), Arvydas Sabonis, Litva (2011.), Šarunas Marčiulionis, Litva (2014.) te Dino Rađa, Hrvatska (2018.) i Mirko Novosel kao hrvatski trener.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se