Kineziološki fakultet splitskim sportašima

 

 

u deset kategorija

U Vili Dalmaciji održan je ceremonijal svečanog proglašenja dobitnika godišnje nagrade Splitskog saveza sportova za 2015. godinu. Proglašeni su najbolji sportaši Splita u deset kategorija.

Novčane nagrade za sve sportaše

Lani se pelo sa lijepom tradicijom da se najuspješniji sportaši novčano nagrađuju. Nastavilo se to i ove godine, uz lanjskog donatora Splitsku banku, članicu Grupe Societe Generale, uključili su se Grad Split i Kineziološki fakultet.

Redom japerspektivnijim sportašima Splita Karli Prodan, Luki Perajici i Bartulu Zemuniku po tisuću kuna KIF-a uručili su dekanica Đurđa Miletić i prodekan Dražen Čular. Najboljim sportašima sa invelideitetom Anđeli Mužinić i Ivanu Mikuliću po tisuću kuna KIF-a uručili su prodekani Jelena Paušić i Zoran Grgantov, a po devet tisuća dodao je Grad Split, odnosno uručio gradonalelnik Ivo Baldasar.

Najboljima u ekipnim sportovima nogometašicama ŽNK Splita i Ragbijašima Nade po deset tisuća kuna u ime Grada uručio je gradonačelnik Ivo Baldasar, dok je novčane nagrade za najbolje sportaše Blanku Vlašić i Ivana Kljakovića-Gašpića nagradila Splitska banka, ček je uručila Silvija Bareša dorektorica marketinga i komunikacija.

više

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se