Joe Bašić, organizator Ultra festivala, gost ciklusa Talk&Grow by UNIST

Drugi gost ciklusa predavanja Talk&Grow by UNIST je Joe Bašić, osnivač i direktor MPG-a, vodeće marketinške i promocijske agencije u jugoistočnoj Europi, široj javnosti poznat kao direktor i promotor Ultra Europe Music Festivala. Predavanje pod nazivom „Mala zemlja za veliki glazbeni festival“  održat će se  u četvrtak, 27. veljače, u 18 sati u malom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Split, Cvite Fiskovića 5. Predavanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Splitu, ali su svakako dobrodošli svi zainteresirani.

Na predavanju ćete imati priliku poslušati:

• Kako je grad Split postao vodeća svjetska destinacija za glazbeni turizam

• Kako je moguće da jedan glazbeni festival ostvari više od 10 milijardi kuna dodatne potrošnje

• Kako stvoriti sadržaj koji će privući pažnju 200 milijuna osoba iz cijelog svijeta godišnje te koliko ta reklama vrijedi

O Ultri i njenom značaju za ekonomiju i turizam Splita i Hrvatske sigurno znate već dosta iz medija, no poslušati iz prve ruke kako izgleda pozadina organizacije ovakve manifestacije i postaviti vlastita pitanja možete samo na Talk&Grow predavanju!

Talk&Grow by UNIST je ciklus predavanja za studente u organizaciji Sveučilišta u Splitu na kojima gostuje niz uspješnih, poznatih i relevantnih osoba iz različitih područja. Kroz primjere uspjeha i dobre prakse cilj je motivirati studente, ukazati im na mogućnosti, za vrijeme i nakon studiranja. Potaknuti proaktivnost i poduzetništvo te razvoj kritičkog mišljenja o raznim temama. Jednostavno, potaknuti njihov rast.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se