Healthy lifestyle or pro-health obsession during the pandemic – a multinational study (upitnik)

Internacionalno istraživanje kojemu je cilj otkriti kulturološki specifične razloge za uključivanje u ponašanja koja potiču zdrave navike poput tjelesne aktivnosti i prehrane. Trenutno se fokusiramo na uključivanje osoba u praksu vezanu za zdravlje i njihovo tjelesno i psihičko blagostanje prije i tijekom pandemije COVID-19. Istraživanje se provodi od strane znanstvenika s fakulteta tjelesne edukacije i sporta u Gdansku u Poljskoj u suradnji s mnogim znanstvenim institucijama iz cijelog svijeta.

 

Healthy lifestyle or pro-health obsession during the pandemic – a multinational study (upitnik)

Vrijeme potrebno za ispunjavanje upitnika: otprilike 20-30 min.

Hvala Vam unaprijed na Vašem vremenu i predanosti.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se