Audicija za akademski pjevački zbor

Sveučilište u Splitu u okviru svoje Strategije, točnije 4. strateškog cilja kroz koji potiče umjetničko stvaralaštvo s naglaskom na interdisciplinarne interakcije kulturne baštine i suvremenih kreativnih industrija, a u suradnji sa Studentskim zborom, pokreće inicijativu za iskazivanjem interesa s krajnjim ciljem osnivanja AKADEMSKOG PJEVAČKOG ZBORA.

Stoga se organiziraju AUDICIJE za sve zainteresirane studente, profesore i ostale djelatnike. Audicije će se održati 2., 4. i 9. ožujka 2016. u 18h na Umjetničkoj akademiji u Splitu (Glazbeni odjel – Visoka, Fausta Vrančića 19).

Za sva dodatna pitanja i informacije o audicijama i zboru javite se na mobitel: 091/5466440 ili mail: amtadin@gmail.com

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se