MENTALNI TRENING RADIONICE

Odsjek za cjeloživotno učenje ima u najavi radionice poznatog stručnjaka mag.psych. Igor Čerenšek koje će krenuti u ožujku 2016. godine.

Igor Čerenšek diplomirao je psihologiju na University of Minnesota u SAD-u, te je magistrirao psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Također je hrvatski Olimpijac iz Atene 2004.godine, hrvatski reprezentativac u plivanju gotovo 10 godina, te višesturki državni rekorder i prvak.

Mentalni trening jako je važan za sportaše te u kratkom vremenu pomaže da osoba usvoji pozitivan stav koji „obične“ sportaše pretvara u pobjednike. Kroz ovu radionicu osobe će naučiti kako postati predaniji, kako svladati zapreke na putu do uspjeha i postići veće profesionalno, pa i životno zadovoljstvo. Više informacija o mentalnom treningu i predavaču Igoru Čerenšeku možete pronaći na ovom linku.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se