Završni rad

Završni rad

Sveučilišni preddiplomski studij

Svi studenti treće godine preddiplomskog studija koji bi ove akademske godine trebali steći 180 ECTSa te braniti Završni rad, trebaju prijaviti temu i mentora završnog rada u Studentsku službu i to:

  • do 18.06.2019.
  • do 08.07.2019.
  • do 27.08.2019.
  • te najkasnije do 10.09.2019. godine za obranu i završetak studija u ak. godini 2018/2019.

Datum obrane dogovara se s mentorom i prijavljuje Studentskoj službi, nakon položenog zadnjeg ispita na studiju (najmanje 175 ECTSa), te predanog indeksa na provjeru.

Prijavljena tema mora biti u okviru upisanog usmjerenja.

Obrazac za prijavu teme i mentora završnog rada (PDF).

 

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se