Produžetak roka za prijavu i upis na programe stručnog osposobljavanja

Temeljem odluke voditelja Odsjeka za cjeloživotno učenje, ROK ZA PRIJAVU produžen je do 19.siječnja 2018. godine.

Prijaviti se možete:

  • osobno na adresu Osječka 11, Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta u Splitu (Institut za kineziologiju)  ili
  • putem pošte na adresu Kineziološki fakultet, Teslina 6, 21000 Split (Odsjek za cjeloživotno učenje)

Za valjanu prijavu potrebno je priložiti:

RAZREDBENI POSTUPAK prijavljenih kandidata održati će se 21.siječnja 2018. godine u Osječkoj 11, na Odsjeku za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta  u Splitu.

UPIS KANDIDATA koji zadovolje na razredbenom postupku vršiti će se od 22. siječnja  do 26. siječnja  2018.  (do 15.00h) u Osječkoj 11, Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta.

Za sve dodatne informacije o prijavama, upisima i razredbenom postupku, obratite nam se direktno na mail cjelozivotnokifst@gmail.com ili na tel. 021/786 163 (radnim danom od 09:00-15:00h)

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se