Kineziološki fakultet Split

Obavijesti

Svečana dodjela Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. godinu

Ciljevi

Svečana dodjela Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. godinu najproduktivnijim znanstvenicima čiji je rad značajno pridonio vidljivosti i prepoznatljivosti našeg Sveučilišta, kako na europskom tako i na svjetskom nivou, održana je u utorak, 13. veljače u vijećnici Rektorata.

Ukupno je nagrađeno 20 znanstvenika koji su odabrani na način da je sukladno znanstvenoj produktivnosti u 2022. godini trenutno zaposlenih znanstvenika na Sveučilištu u Splitu, Sveučilišna knjižnica napravila rang liste sa znanstvenim radovima indeksiranim u WoSCC i Scopus bazama podataka prema znanstvenim područjima kao temelj za dodjelu Nagrade za znanost za 2023. godinu. Uzimani su u obzir radovi s afilijacijom Sveučilišta u Splitu. Senat Sveučilišta u Splitu usvojio je listu na sjednici održanoj 13. prosinca 2023. godine.

Među dobitnicima su naši nastavnici prof. dr. sc. Damir Sekulić i dr. sc. Barbara Gilić Škugor u kategoriji društvenih znanosti i u kategoriji mladih znanstvenika. Profesoru Damiru Sekuliću je ovo četvrti put, dok je Barbari Gilić Škogor ovo drugi put da primaju Sveučilišnu nagradu. Kako je naglasio Rektor prof. dr sc. Dragan Ljutić u svom govoru, ova nagrada je dokaz kako Splitsko sveučilište i njegove sastavnice imaju veliki odjek i utjecaj van grada u svim znanstvenim područjima. Stoga zahvaljujemo dobitnicima što promoviraju naš fakultet na najbolji način, zaslugama za znanstveni rad.

Čestitamo!

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content