Predstavljanje suradnje Kineziološkog fakulteta u Splitu i Centra za istraživanja i razvoj vrhunske sportske pripreme (CIRSP), te predstavljanje laboratorija za istraživanje stresa u sportu pod nazivom „Izazovi i mogućnosti istraživanja stresa u sportu“

 

Poštovani sportski djelatnici, studenti, profesori i uzvanici,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na prezentaciju suradnje između našeg Fakulteta i nacionalnoga Centra za istraživanja i razvoj vrhunske sportske pripreme (CIRSP). Ova važna suradnja otvara nova vrata inovacijama, istraživanju i zajedničkom radu između akademske zajednice i najboljih hrvatskih sportaša.

Datum: 8. studenog 2023. godine

Vrijeme: 13:00 – 14:30 sati

Lokacija: Kineziološki fakultet, Split, Teslina 10, učionica 5

Online link: https://us02web.zoom.us/j/84730187446?pwd=Uno0WUVVYUNtQmZ3eTlqOFlnZWFLUT09

Ova prezentacija označava početak plodonosne suradnje između naših stručnjaka, istraživača i studenata te CIRSP -a nacionalne organizacije za istraživanja i razvoj vrhunske sportske pripreme. HOO je osnovao CIRSP-a s ciljem unapređenja znanstveno-stručne i informatičko-tehnološke potpore u pripremi naših najboljih sportaša i ekipa za nastupe na najvažnijim međunarodnim natjecanjima.  Budući da uspjesi hrvatskih vrhunskih sportaša jačaju ugled i poziciju Republike Hrvatske u međunarodnoj zajednici, ulaganje u njihovu pripremu logičan je put prema vrhunskim sportskim ostvarenjima. u razvoju softverskih rješenja.

Na događaju će predavati tri istaknuta stručnjaka:

Prof. dr. sc. Igor Jukić – Predstavljanje Centra za istraživanja i razvoj vrhunske sportske pripreme (CIRSP)

Doc. dr. sc. Nikola Foretić i doc. dr. sc. Zoran Nikolovski – „Izazovi i mogućnosti istraživanja stresa u sportu“

Pozivamo vas da se pridružite ovom događaju te podržite naše napore u jačanju veza između obrazovanja, istraživanja i sporta. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom uspjehu koji će proizaći iz ove suradnje.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content