Kineziološki fakultet Split

Obavijesti

Obilježen Dan fakulteta – Svečana sjednica

Povodom Dana fakulteta i u sklopu obilježavanja 70 godina studija kineziologije u Splitu, u koncertnoj dvorani Ive Tijardovića, Hrvatskom domu, u srijedu 15.svibnja održana je svečana sjednica Kineziološkog fakulteta.

Sjednici su nazočili te se ostalim uzvanicima obratili zamjenik gradonačelnika Grada Splita Antonio Kuzmanić, dožupan Splitsko dalmatinske županije Stipe Čogelja, državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja Ivica Šušak te rektor Sveučilišta u Splitu, prof.dr.sc. Dragan Ljutić kojima je dekan prof.dr.sc. Frane Žuvela uručio plakete zahvale za izuzetan doprinos radu fakulteta.

Dekan Kineziološkog fakulteta se u svom govoru zahvalio svim uzvanicima, sadašnjim i bivšim djelatnicima, predstavnicima brojnih sportskih saveza i ostalih fakulteta Sveučilišta u Splitu te upravama Kinezioloških fakulteta iz Zagreba i Osijeka. Kroz video prezentaciju prikazan je rad fakulteta u proteklom razdoblju te neke strateške smjernice za budućnost od čega je svakako najbitnije dugoročno infrastrukturno rješenje za splitsku kineziologiju u smislu izgradnje zapadnog kampusa i centra sveučilišnog sporta sa novom zgradom fakulteta.

Tijekom svečanosti uručene su zahvalnice umirovljenim djelatnicima fakulteta, Dekanove nagrade za prošlu akademsku godinu studentima Ivanu Pobriću, Jakovu Marasoviću i Mati Kuki, te nagrade nastavnicima. U području nastavnog doprinosa nagrade su dobili doc.dr.sc. Šime Veršić i dr.sc. Barbara Gilić Škugor, a u području znanstvenih postignuća prof.dr.sc. Damiru Sekuliću i dr.sc. Toniju Modriću.

Foto: Ante Mandić

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content