Kineziološki fakultet Split

Obavijesti

Posjet izv. prof. Simone Pajaujienė s Lithuanian Sports University Kineziološkom fakultetu

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu od 7. do 11. listopada ugostio je izv. prof. Simonu Pajaujienė s Lithuanian Sports University, Department of Coaching Science iz Kaunasa, Litva. Tim posjetom srdačno ju je ugostio dekan Kineziološkog fakulteta, prof. dr. sc. Frane Žuvela, prodekanica za međunarodnu suradnju, izv. prof. Ana Penjak, prof. dr. sc. Jelena Paušić te prof. Petra Rajković Vuletić.
Cilj posjete bio je proširiti područje istraživanja i razmotriti područja daljnje suradnje između dviju institucija. Posebni naglasak stavljen je na zajedničku planiranu suradnju kroz BIP kombinirani program mobilnosti ali i na ostala zajednička sudjelovanja u programima kojima je cilj zbližavanje i osnaživanje dosadašnje suradnje između dvaju sveučilišta s osobitim naglaskom na studentsku razmjenu.

Tijekom boravka na Kineziološkom fakultetu, profesorica je, a u sklopu predmeta Kineziterapija, održala nastavu te podijelila iskustva nastavnog procesa iz predmetnog područjima s našim studentima. Također, studentima je održala kratku prezentaciju Lithuanian Sports University te ih sve pozvala da za svoj Erasmus+ studijski boravak ili stručnu praksu odaberu upravo Lithuanian Sports University.

Ovaj posjet dokaz je važnosti međusveučilišne suradnje te ujedno predstavlja važan korak u jačanju sadašnjih ali i budućih međunarodnih suradnji koje doprinose razvoju i unaprjeđenju kvalitete obrazovanja, studentskog standarda ali i razmjeni kulturoloških vrijednosti i prijateljstva između dviju zemalja.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content