Kineziološki fakultet Split

Obavijesti

Postupak prijave i upisa u prvu godinu stručnog diplomskog studija -kineziologija -akademska godina 2024./2025.

POSTUPAK PRIJAVE I UPISA U  PRVU GODINU STRUČNOG DIPLOMSKOG STUDIJA -KINEZIOLOGIJA -AKADEMSKA GODINA 2024./2025.

1/ UVJETI UPISA

Na stručni diplomski studij (na jedan od četiri smjera: kineziterapija, kondicijska priprema sportaša, sportski trener, rekreacija i fitnes) pristupnici se upisuju izravno, bez provođenja razredbenog postupka za. Upisna kvota je 60, a ukoliko broj prijavljenih bude veći od upisne kvote, sastaviti će se rang-lista temeljem prosjeka ocjena postignutog na prethodnom studiju, sukladno natječaju.

Upis na smjer sportski trener (odabranog) sporta vršiti će se i sukladno Odluci (Poveznica: Odluka Fakultetskog vijeća.

  1. Opće pravo upisa (izravni upis) na stručni diplomski studij imaju pristupnici koji su završili odgovarajući stručni prijediplomski studij ili sveučilišni prijediplomski studij, s ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova, sukladno Odluci. (Poveznica: Odluka o posebnim uvijetima upisa)

Kandidati koji su završili prijediplomski studij kineziologije (i srodni) u dvogodišnjem ili dvoipogodišnjem trajanju, trebaju dostaviti potvrdu o izjednačavanju akademskog/stručnog naziva (180 ECTS).

Kandidati koji su prethodni studij završili u inozemstvu, najprije moraju proći postupak akademskog priznavanja inozemne visokoškolske kvalifikacije.

*NAPOMENA: Od akademske godine 2025./2026. pod određenim uvjetima i uz prethodno stjecanje dodatnih kompetencija kroz programe cjeloživotnog učenja, bit će moguć upis na stručne diplomske studije i za kandidate koji su zavšili prijediplomski studij kineziologije ili srodan studij drugog smjera u odnosu na smjer koji žele upisati na diplomskoj razini, kao i za kandidate koji su završili neki drugi stručni prijediplomski studij ili sveučilišni prijediplomski, diplomski ili dodiplomski studij. Programi cjeloživotnog učenja koji omogućuju stjecanje dodatnih kompetencija potrebnih za upis na diplomsku razinu studija pokrenut će se u ak.godini 2024./2025.

2/ PRIJAVE

Prijave za upis u akademskoj godini 2024./ 2025 . počinju 02.09. i traju do 18.10.2024. godine

  • obrazac prijave 
  • kraći (sportski) životopis (samo za smjer sportski trener i kondicijski trener)
  • dokaz o državljanstvu (običan preslik ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
  • rodni list (običan preslik ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
  • Dokaz o završenom obrazovanju prema natječaju (potvrda ili diploma – original ili ovjereni preslik)
  • Potvrda o izjednačavanju akademskog ili stručnog naziva (za kandidate koji su završili prijediplomski studij kineziologije (i srodni) u dvogodišnjem ili dvoipogodišnjem trajanju)
  • fotokopija važeće osobne iskaznice (u protivnom Potvrda o prebivalištu)

Kandidati prijave u PDF. formatu šalju isključivo na e-mail meri@kifst.hr.

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima upisa biti će o tome obavješteni putem e-maila.

3/ UPISI

KANDIDATI KOJI BUDU UDOVOLJAVALI UVJETIMA UPISA ZA UPIS TREBAJU DOSTAVITI:

  • Prijavni list
  • jednu fotografiju-ne stariju od 6mjeseci  (Fotografija mora biti isključivo: veličine 35mm x 45mm, 300×300px ne starija od 6 mjeseci, jer se u protivnom neće moći izdati iksica. Fotografiju je, također, potrebno dostaviti i na e-mail meri@kifst.hr)
  • dokaz o uplati iznosa od 53,09 eura na ime troškova upisa (uplaćuje se u korist Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 6, IBAN fakulteta: HR4124070001100643571, model:00, poziv na broj:OIB kandidata, opis plaćanja:upisnina IME I PREZIME kandidata)
  • dokaz o uplati iznosa od 716,70 eura na ime školarine prvog semestra (uplaćuje se u korist Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 6, IBAN fakulteta: HR 4124070001100643571, model:00, poziv na broj:OIB kandidata, opis plaćanja:školarina IME I PREZIME kandidata))
  • Izjava/Privola
  • Statistički list – ŠV20
  • Upisni list
  • Ugovor (u dva primjerka)
  • rodni list (original ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
  • Dokaz o završenom obrazovanju prema natječaju (potvrda ili diploma – original ili ovjereni preslik)
  • Potvrda o izjednačavanju akademskog ili stručnog naziva (za kandidate koji su završili prijediplomski studij kineziologije (i srodni) u dvogodišnjem ili dvoipogodišnjem trajanju)-original ili ovjereni preslik

Školarina se plaća jednokratno ili u tri obroka (358,35 eura kod upisa +179,18 eura listopad +179, 17 eura do početka ispitnog roka), uz dostavljanje bjanko zadužnice ovjerene na iznos od 2.000,00 eura kod javnog bilježnika.

UPISI će se provoditi od 21.10.2024. do 25.10.2024. godine (09.00 do 13.00 sati) u Studentskoj službi za izvanredne (stručne) studente Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 6.

Kandidati koji nisu u mogućnosti osobno pristupiti upisu trebaju gore pobrojanu upisnu dokumentaciju, isprintanu, popunjenu i vlastoručno potpisanu, nakon prihvaćene prijave, u gore navedenom upisnom roku i u PDF. formatu dostaviti na e-mail upisi_strucni@kifst.hra potom poštom na adresu:  Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet Split, Teslina 6, 21000 Split (za Studentsku službu-stručni).

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content