Kineziološki fakultet Split

Obavijesti

Trostruki osvajač olimpijskih medalja i dvostruki svjetski prvak u boksu Roberto Cammarelle održat će predavanje na Kineziološkom fakultetu

Kineziološki fakultet u Splitu u suradnji s Hrvatskim boksačkim savezom dovodi u Split proslavljenog talijanskog boksača Roberta Cammarellea  koji će 21. listopada splitskim studentima održati predavanje. u amfiteatru (Teslina 10) s početkom u 11.00 sati.

Trostruki osvajač olimpijskih medalja i dvostruki svjetski prvak u superteškoj kategoriji će u svom izlaganju pričati  o svojoj bogatoj sportskoj karijeri i zanimljivim iskustvima za vrijeme treninga i natjecanja. Svi zainteresirani su dobrodošli da prisustvuju predavanju.

Roberto Cammarelle nosi impresivni niz medalja s najvećih natjecanja. Godinama je vladao svjetskom superteškom kategorijom – uz olimpijsko zlato (Peking 2008) osvojio je srebrnu medalju na OI u Londonu 2012. godine, te broncu na Igrama u Ateni 2004. godine. Uz dva naslova svjetskog prvaka osvojio je i dvije bronce na svjetskim prvenstvima, te tri srebrne medalje na europskim prvenstvima. Trostruki je i prvak Mediterana.

Cammarelle je direktor boksačkih selekcija Italije, a od 2017. godine član je Vijeća Talijanskog olimpijskog odbora (CONI). Uživa golemi ugled u svojoj zemlji, pripadnik je i Talijanske državne policije (Polizia di Stato). Spada među velikane talijanskog sporta i neprijeporni je autoritet i uzor svim mlađim boksačima.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content