Kineziološki fakultet Split

Obavijesti

Izbor za studentske predstavnike

ODLUKA

o raspisivanju izbora za studentske predstavnike u

Studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu

 

I

Izbori za studentske predstavnike u Studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu održat će se dana 30. lipnja

(četvrtak) 2022. godine.

II

Glasovanje će se održati na Kineziološkom fakultetu u Splitu, Teslina 6, na biračkom mjestu u prostorijama Studentskog zbora u vremenu od 08,00 do 20,00 sati.

III

Kandidatura za studentske predstavnike u Studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu podnose se najkasnije do 20. lipnja 2022.godine do 14,00 sati predsjedniku Izbornog povjerenstva na propisanom kandidacijskom obrascu.

IV

Na izborima se bira ukupno pet (5) studentskih predstavnika u Studentski zbor putem dvije Kandidacijske liste i to:

  • Četiri (4) studentska predstavnika iz redova studenata sveučilišnih preddiplomskih, diplomskih i dodiplomskih studija, te stručnog preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija (Kandidacijska lista sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog i dodiplomskog studija, te stručnog preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija)
  • Jedan (1) studentski predstavnik iz redova studenata poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija (Kandidacijska lista poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija).

V

Uvjeti za kandidiranje, te ostali uvjeti i postupak izbora za studentske predstavnike u Studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu utvrđeni su Statutom Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu i Statutom Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta u Splitu.

VI

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Kandidacijski obrazac

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content