3. konferencija Motorička znanja djece predškolske dobi

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Splitu s veseljem Vas poziva na 3. konferenciju MOTORIČKA ZNANJA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI i predstavljanje rezultata istraživanja u okviru projekta UIP-2014-09-5428 Hrvatske zaklade za znanost za SPLITSKU MAKROREGIJU. Djeca su mjerena u 4 dječja vrtića u gradskim i ostalim naseljima sa dvije baterije testova za procjenu motoričkih znanja 2017. godine.

Konferencija će se održati 18. lipnja, 2018. godine u 14:00 sati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu, Teslina 6, Split.

Teme koje će biti predstavljene od strane kineziologa dat će praktične smjernice mjerenja motoričkih znanja i tjelesne aktivnosti djece te programiranja kinezioloških aktivnosti u različitim uvjetima u sustavu odgoja i obrazovanja i sporta.

U prilogu se nalazi pozivnica. Sudjelovanje je besplatno, ali molimo da se prijavite na e-mail motoricki.razvoj@kif.hr kako bi za Vas osigurali materijale.

 

PROGRAM

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se