Ured za međunarodnu suradnju

Ured za međunarodnu suradnju provodi sve djelatnosti Odsjeka.

Odsjek za međunarodnu suradnju je ustrojbena jedinica Fakulteta koja koordinira dolaznu i odlaznu mobilnost studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja, te upravlja provedbom međunarodnih projekata.

Zadaci Odsjeka za međunarodnu suradnju su:

  • Realizacija prijave i korespondencija međunarodnih projekata koje odabire i definira Uprava Fakulteta
  • Realizacija suradnje s inozemnim sveučilištima
  • Koordiniranje i rukovođenje provedbom međunarodnih projekata zajedno s voditeljima i suradnicima na projektu
  • Poticanje, koordinacija i evidencija dolazne i odlazne mobilnosti studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja.

Uredom rukovodi Voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju. Voditelja predlaže dekan, a potvrđuje Fakultetsko vijeće na mandat od dvije godine. Broj mandata nije ograničen.

Ustroj i način rada Ureda uređuje se posebnim pravilnikom.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se