Upisi

Postupak prijave

za upis na preddiplomski stručni studij kineziologije

 u ak. god. 2020/2021

1/ UVJETI UPISA

Na Preddiplomski stručni studij kineziologije (za izobrazbu stručnih prvostupnika) mogu se upisati pristupnici koji imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju i položenu državnu maturu (za pristupnike koji su završili srednju školu 2010. godine i kasnije), te zadovoljavaju uvjete iz razredbenog postupka (zdravstveni status i ocjena uvjeta pristupnika), sve sukladno natječaju.

2/ PRIJAVE I UPISI ZA LJETNI UPISNI ROK

Pristupnici najprije trebaju izvršiti elektronsku prijavu Središnjem prijavnom uredu (SPU) do 20.07.2020. do 14.59 h na www.postani-student.hr. Pristupnici koji su srednju školu završili prije 2010. vrše prijavu na isti način prema uputama.

Nakon izvršene elektronske prijave SPU potrebno je izvršiti prijavu za razredbeni postupak Kineziološkom fakultetu u Splitu. Razredbeni postupak uključuje provjeru dokumentacije i zdravstvenog statusa. Prijave se zaprimaju isključivo putem e-maila strucni.studij@kifst.hr  u periodu od 01.06.2020. do 20.07.2020. sa svim uredno popunjenim, potpisanim i skeniranim prilozima.

Prijava uključuje:

  1. obrazac prijave 
  2. kraći (sportski) životopis (samo za smjer sportski trener i kondicijski trener)
  3. dokaz o državljanstvu (običan preslik ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
  4. rodni list (običan preslik ili elektronički zapis državnih matica koji je izdan putem servisa e- Građani)
  5. dokaz o četverogodišnjem sustavnom bavljenju izabranom granom sporta (za smjer sportski trener)
  6. fotokopija važeće osobne iskaznice (u protivnom Potvrda o prebivalištu)
  7. potvrda o zdravstvenom statusu izdana isključivo od specijalista sportske medicine ili specijalista medicine rada i sporta prema popisu – ne starije od 6 mjeseci.

* priznaje se isključivo gornja potvrda bez ostalih nalaza

  1. dokaz o uplati troškova razredbenog postupka u iznosu od 200,00 kn uplaćenih u korist Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 6,  IBAN Fakulteta: HR4124070001100643571, poziv na broj: OIB kandidata (opis plaćanja: razredbeni postupak).
  2. Izjava/privola o korištenju osobnih podataka

Dokumenti ne smiju biti stariji od 6 mjeseci.

Upisi će se provoditi nakon objave konačnih rezultata Državne mature (20.07.2020. do 14:59), te objave konačnih rang-lista za upis (20.07.2020. iza 16:00), i to od 21.07.2020. do 24.07.2020. do 13.00 sati prema naknadnim obavijestima.

Sve informacije na telefon Studentske službe 021/302-444 ili na e-mail studentska.sluzba@kifst.hr.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se