Upisi

NATJEČAJ

za upis u Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akademskoj godini 2019/2020 (do najviše 20 studenata)

 

I/ UVJETI UPISA

Na studij se mogu upisati pristupnici koji imaju:

 • završen dodiplomski sveučilišni studij kineziološkog smjera, diplomski sveučilišni studij kineziološkog smjera, odnosno integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziološkog smjera ili neki drugi srodni sveučilišni dodiplomski studij,  diplomski sveučilišni studij, odnosno integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (defektologija, medicina, psihologija, sociologija, pedagogija i antropologija itd.) s ukupno ostvarenih najmanje 300 ECTS
 • završen sveučilišni dodiplomski studij, diplomski sveučilišni studij, odnosno integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij s ukupno ostvarenih najmanje 300 ECTS bodova iz drugih područja (ekonomija, pravo, elektrotehnika, arhitektura, građevinarstvo itd.) ukoliko im kompetencije udovoljavaju zahtjevima projekta doktorske disertacije a projekt doktorske disertacije sadržava kineziološku problematiku
 • aktivno znanje engleskog jezika
 • dokaz o prethodnoj znanstvenoj produktivnosti (minimalno 5 ECTS valoriziranih prema važećem Pravilniku poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije).

2/ DOKUMENTI POTREBNI ZA PRIJAVU:

 1. PRIJAVNI OBRAZAC KANDIDATA
 2. dokaz o završenom obrazovanju (original ili ovjerena preslika diplome)
 3. prijepis ocjena (ili dopunska isprava o studiju)
 4. dokaz o znanju engleskog jezika
 5. dokaz o državljanstvu
 6. obrazac DR.SC.01.
 7. obrazac DR.SC.02.
 8. IZJAVA-PRIVOLA
 9. ŽIVOTOPIS

3/ RAZREDBENI POSTUPAK

Razredbeni postupak će se održati samo u slučaju da se na natječaj prijavi više od 20 pristupnika koji zadovoljavaju uvjete upisa. Razredbeni postupak će se provesti na način predviđen Pravilnikom o poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju. O rezultatima razredbenog postupka pristupnici će biti obavješteni putem e-maila.

4/ OSTALE NAPOMENE

Rok prijave na natječaj je 01.lipnja 2020. godine. Prijave koje nisu u skladu s uputama ili nisu potpune neće se uzimati u obzir.

Iznos troškova razredbenog postupka i upisnine  te način plaćanja objavit će se naknadno na mrežnoj stranici Fakulteta. Kandidati koji su završili studij u inozemstvu moraju proći postupak akademskog priznavanja inozemne visokoškolske kvalifikacije na Sveučilištu u Splitu.

Detaljnije informacije slobodno potražite u Studentskoj službi za poslijediplomski studij i studije na stranim jezicima Fakulteta (ljuzak@kifst.hr, 021/302-440).

Prijave se šalju e-poštom na adresu: doktorski2020@kifst.hr s naslovom e-pošte Prijava na doktorski studij 2020. Svi dokumenti traženi po natječaju dostavljaju se kao prilog e-pošti. Svi prilozi dostavljaju se u pdf formatu. Prilozi pod rednim brojevima 1., 6. i 7. (vidjeti pod Dokumenti potrebni za prijavu) trebaju se digitalno spremiti kao *.pdf (ne smiju se skenirati kao pdf).

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se