Poziv studentima za prisustvovanjem

         

Sveučilište u Splitu i HNK Hajduk imaju čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje jedinstvenog znanstvenog projekta „Hajdukova murva“ koje će se održati 10. veljače na Kampusu u povodu proslave 105.
obljetnice osnutka Hajduka.

Tom prigodom u 11 sati u dvorani A 100 Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje održat će se predavanja dr. sc. Olivere Tančeva Crmarić i doc. dr. sc. Nenada Malenice o procesu nastanka čiste i zdrave sadnice hajdučke murve koja je genetički identična staroj murvi.

Nakon predavanja ispred zgrade Tri fakulteta rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović i predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić će zasaditi prvu sadnicu hajdučke murve te na taj način simbolički označiti povratak Hajduka njegovim sveučilišnim korijenima, odnosno jačanje suradnje Sveučilišta i kluba, kao sveučilišne nastavne baze.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se