Odabir usmjerenja na 3. godini preddiplomskog studija

Molimo sve studente da odaberu usmjerenje koje žele pohađati na 3. godini preddiplomskog studija.

Odabir je dostupan na linku . Potrebno ispuniti do 1. rujna, 2016. godine.

Jednom odabrano usmjerenje ne može se mijenjati. Za pravilno popunjavanje odabira potreban Vam je JMBAG broj koji se nalazi i vašoj X-ici (JMBAG je 10-znamenkasti broj koji se nalazi na studentskoj iskaznici (Xici) ili u Indeksu svih studenata visokih učilišta u Republici Hrvatskoj).

Izvedbeni planovi usmjerenja:
Borilački sportovi
Kineziterapija
Kondicijska priprema sportaša
Košarka
Nogomet
Odbojka
Osobni trener
Ples
Plivanje
Rekreacija i fitnes
Ritmička gimnastika
Rukomet
Sportovi na vodi
Sportska gimnastika

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se