Trajanje i izvođenje programa “Instruktor/ica grupnog fitnes programa”

Program osposobljavanja u trajanju od 200 sata realizirati će se konzultativno -instruktivnom i ONLINE nastavom putem Moodle sustava. Kod online nastave program uključuje izvedbu sadržaja cjelina nastavnog plana i programa teorijske nastave u trajanju od 90 sati. Teorijski dio programa izvodi se online metodom, a praktični dio programa u prostorijama fitnes centra, kluba koja se bavi ovim poslovima, a temeljem ugovora o poslovnoj suradnji.

Kod konzultativno – instruktivne nastave skupne konzultacije za polaznike su obvezne i realiziraju se kroz 2/3 ukupnog broja sati za nastavu pojedine cjeline utvrđenog u programu obrazovanja odraslih. Na skupnim konzultacijama nastavnici će razgovorom, raspravom, savjetima i preporukama polaznicima pomoći u izboru metoda i načina kojim će uspješno rješavati zadaće (naučiti propisane sadržaje, svladati pojedine vježbe, pripremiti se za provjeru znanja i dr.). Praktična nastava i vježbe se izvode u punom fondu sati pod nadzorom mentora.

Individualne konzultacije organiziraju se prema potrebi polaznika, u za to određenim terminima, kroz najmanje 1/3 ukupnog broja sati za nastavu pojedine cjeline utvrđene nastavnim planom i programom, a koji se određuju terminskim planom za svaku nastavnu cjelinu. Konzultacije će omogućiti polaznicima kontakt s nastavnikom putem telefona, elektronske pošte, ali i neposrednim kontaktom u ustanovi, uz obvezu osiguranja didaktičkih izvora znanja za samostalni rad polaznika. Nastavnici će davati upute polaznicima o metodama svladavanja i potrebnoj razini usvojenosti propisanih sadržaja, izdavati zadaće koje polaznici samostalno trebaju rješavati i provjeravati razinu postignuća polaznika. Praktična nastava i vježbe se izvode u punom fondu sati pod nadzorom mentora.

Program traje približno 3 mjeseca te će se nastava odvijati vikendima.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se