Trajanje i izvođenje programa “Instruktor/ica fitnesa u teretani”

Program osposobljavanja od ukupno 300 sati realizirat će se redovitom ili konzultativno-instruktivnom nastavom. Teorijski dio programa u trajanju od 116 sati izvodi se u učionici ustanove te ONLINE putem Moodle sustava, kao i vježbe u trajanju 27 sati (za sve nastavne cjeline osim Metodika fitnesa u teretani). Vježbe nastavne cjeline Metodika fitnesa u teretani u trajanju od 60 sati i praktična nastava u trajanju od 97 sati provode se u fitnes centrima ili klubovima sportske rekreacije pod nadzorom mentora kineziologa, a s kojima ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji.

Polaznik vodi dnevnik rada te ga potpisanog i ovjerenog  predaje u ustanovu.

Konzultativno – instruktivna nastava: broj skupnih konzultacija iznosi 79 sati od ukupnog broja sati teorijske nastave planirane u programu. Skupne konzultacije izvode se sa cijelom obrazovnom skupinom i obavezne su za sve polaznike. Individualne konzultacije se provode u trajanju od 37 sati putem e-maila ili neposredno, a prema potrebi polaznika.

Program traje približno 3 mjeseca te će se nastava odvijati vikendima.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se