Zadnji poziv za sudjelovanje na Festivalu znanosti 2017

Prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem Festivalu znanosti naći ćete na poveznici: https://goo.gl/forms/cDEh2Qjs72lm4hhI3

Molimo vas da najkasnije do nedjelje 29. 01. svoje aktivnosti o sudjelovanju pošaljete Mirjani Milić (mirjanam@kifst.hr) koja će ih sve objediniti i proslijediti na Sveučilište.

Iako je glavna ovogodišnja festivalska tema Vrijeme (kronološko ili meteorološko), prijave iz svih područja znanosti su dobrodošle.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se