Regata Svetog Duje 2015

Svake godine na Međunarodnoj veslačkoj regati “Sveti Duje“ nastupa sve veći broj hrvatskih fakulteta i stranih sveučilišta. Rast konkurencije kulminirao je u posljednjih sedam godina sudjelovanjem najzvučnijih imena veslačkog svijeta, posada s najvećom sportskom tradicijom – najboljih ekipa Oxforda i Cambridgea!

Godine 2015. u organizaciji sudjeluju i volontiraju i ALUMNI KF i studenti KF:

Mirjana Milić
Luka Pezelj
Nika Stanović
Karla Magzan

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se