Festival znanosti 2015

Predstavnici KF u Splitu sudjelovali su na Festivalu znanosti u organizaciji Sveučilišta u Splitu u razdoblju od 20. – 25. travnja, 2015.

Doc. dr. sc. Marko Erceg, Izv. prof. dr. sc. Zoran Grgantov, Mirjana Milić, prof. (ALUMNI), doc.dr.sc. Dražen Čular, izv.prof. dr.sc. Jelena Paušić, Ante Rađa, mag.cin., Luka Pezelj, mag.cin., Biljana Kuzmanić, mag.cin., Sanja Vitaić, mag.cin., te studenti: Nika Stanović, Karla Magzan, Dejan Tomić, Barbara Gilić, Mara Bilobrk, Maja Nekić bili su nositelji sljedećih aktivnosti na Festivalu:

  • Ergometar
  • Antropometrijska mjerenja i izračun somatotipa,
  • Bioimpedanca (postotak mišićne i masne mase te vode u tijelu)
  • Mjerenje volumena i kapaciteta pluća (Spirometrija),
  • Pregled stopala (Foot scan),
  • Prezentacija projekata Fakulteta (SECCEL projekt; Anaerobic capacities in kicking combat sports)

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se