Dan bijelog štapa 2015

U povodu Dana bijelog štapa, koji se obilježava 15. listopada, Sveučilišni centar za savjetovanje studenata organizirao je niz sportskih aktivnosti, u kojima su, uz Udrugu slijepih i slabovidnih osoba aktivno sudjelovali i igrači HNK Hajduka iz Splita. Nositelj ovogodišnjih aktivnosti bilo je Kineziološko savjetovalište, a pridružili su se i brojni studenti KF i ALUMNI udruga koji su provodili aktivnosti za savladavanje motoričkih kretnji i znanja te jačanje senzibiliteta prema slabovidnim i slijepim osobama.

Nositelji aktivnosti: Mirjana Milić, studenti usmjerenja nogomet, Nika Stanović, Dejan Tomić, Barbara Gilić, Mihaela Pavlović, Lana Lozica, Damir Bavčević.

Hvala im!

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se