Obavijest o upisima u više (parne) semestre 2017/2018 stručnih i specijalističkih studija (svi studenti)

UPISI u više (parne) semestre stručnih i specijalističkih studija obavljati će se u Studentskoj službi Fakulteta (ulaz sa sjeverne strane) od ponedjeljka, 12.03.2018. do petka, 16.03.2018. u vremenu od 09.00 do 13.00 sati.
Kod upisa je potrebno donijeti:

 Index (s upisanim položenim predmetima, osim za studente prvih godina)

 Potvrdu uplate školarine za drugi/četvrti/šesti semestar i to: u iznosu od 5.400,00 kn za jednokratni način plaćanja u iznosu od 2.700,00 kn za obračni način plaćanja (uz uvjet prethodno predane ovjerene bjanko zadužnice). Preostala dva obroka studenti su dužni uplatiti prema Ugovoru (do početka ljetnog ispitnog roka, cca 15.06.2018.). Studenti koji su već predali bjanko zadužnicu ne trebaju ovjeravati novu.

 Prijavu za upis (u referadi)

Online studenti, odnosno studenti koji nisu u mogućnosti osobno pristupiti upisu, trebaju putem e-maila (studentska.sluzba@kifst.hr ) iskazati nakanu upisa u viši semestar, te dostaviti dokaz o uplati semestra (skenirano).
Studenti koji ne pristupe upisu ili ne kontaktiraju Studentsku službu u navedenom roku, smatrat će se da su odustali od studija i ukinut će im se elektronički identitet. Eventualna prethodna potraživanja naplatit će se prisilnim putem.
Početak ljetnog semestra od 16.03.2018. prema naknadno objavljenom rasporedu.
Dodatne informacije možete dobiti na telefon Studentske službe 021/302-444.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se