Odluka o produžetku prijava i upisa na stručnim studijima

Temeljem čl. 12 Pravilnika o studiranju na stručnim studijima Kineziološkog fakulteta u Splitu i zamolbi studenata stručnog preddiplomskog studija, Kolegij stručnih studija dana 24.09.2018. godine, predlaže donošenje

 

ODLUKE

O PRODUŽETKU PRIJAVA I UPISA NA STRUČNIM STUDIJIMA

 

I.

Obzirom kako se upisom na stručni preddiplomski studij kineziologije za akademsku godinu 2018/2019  putem Središnjeg prijavnog ureda (SPU) nije popunila odobrena kvota (210 studenata), produžavaju se prijave, razredbeni postupak i upisi na stručni preddiplomski studij kineziologije za akademsku godinu 2018/2019 zaključno do 05.10.2018.

II.

Zainteresirani kandidati koji udovoljavaju uvjetima natječaja, za razredbeni postupak prijavljuju se izravno Kineziološkom fakultetu u Splitu direktnom prijavom koja će osim ranije zatraženih dokumenata uključivati i dokaz o završenom srednjoškolskom obrazovanju u originalu ili ovjerenoj kopiji.

U slučaju prijave većeg broja kandidata, isti će se rangirati prema uspjehu u srednjoj školi.

III.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

U Splitu, 25.09.2018.

 

Voditelj Odsjeka stručnih studija

Izv.prof.dr.sc. Marko Erceg

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se