Obavijest promjena ispitnih rokova

Poštovani studenti preddiplomskog stručnog studija kineziologije,
Zbog spriječenosti predmetnih profesora mijenjanju se ispitni rokovi iz predmeta “Motoričko učenje” te predmeta “Fizikalni čimbenici u rehabilitaciji” koji će se umjesto 14.07. održati 17.7.2018.
Ispit iz Fizikalnih čimbenika u rehabilitaciji će se održati 17.7.2018. u 15.00 sati na zavodu za fizikalnu medicinu u bolnici Križine, dok će se Motoričko učenje održati 17.7.2018. u 09.00 sati u Dekanatu KIF-a (Teslina 6).
Predmeti Usmjerenja sportski trener ritmičke gimnastike će se također održati 17.7.2018. u  09.00 sati u Dekanatu KIF-a (Teslina 6).
Povijest, pravila i organizacija u ritmičkoj gimnastici
Kineziološka analiza u ritmičkoj gimnastici 2
Programiranje treninga u ritmičkoj gimnastici 2
Kontrola treniranosti u ritmičkoj gimnastici 2

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se