Ankete za odabir izbornih predmeta i sportova (stručni i specijalistički studij)

Poštovani studenti preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija:

Pritiskom na linkove ispod otvoriti će Vam se ankete za odabir izbornih predmeta i sportova. Ovim putem Vas molimo da popunite sve obrasce na kojima je Vaš smjer naveden. Ako ste npr. druga godina preddiplomskog studija onda popunite odmah i 3. semestar i 4. semestar, a ako ste treća godina preddiplomskog studija popunite odmah 5. i 6. semestar. Specijalistički diplomski studij popunjava samo 2. semestar.

Napomena:

Detaljno pročitajte upute o potrebnom broju odabira (ECTS bodovi) jer se nepravilno popunjene ankete neće uvažiti. Rok za popunjavanje ankete je do 10.12.2018.

Hvala

Sportski trener 3. semestar

Sportski trener 4. semestar

Sportski trener 5. semestar

Sportski trener 6. semestar

Kondicija 4. semestar

Kondicija 5. semestar  sport

Kondicija 5. semestar

Kondicija 6. semestar

Rekreacija 5. semestar

Rekreacija 6. semestar

Kineziterapija 4. semestar

Kineziterapija 5. semestar

Kineziterapija 6. semestar

Specijalistički 2. semestar

 

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se