Postupak

Temeljem čl. 14 st. 3 Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju (NN 107/07), te čl. 2 Pravilnik o izjednacavanju akademskih naziva i stupnjeva Kineziološkog fakulteta u Splitu, pozivaju se zainteresirane osobe, pokrenuti postupak priznavanja akademskog naziva.
Postupak se pokreće dostavljanjem molbe za izdavanje potvrde koja se predaje službi protokola Kineziološkog fakulteta.
Molbi je potrebno priložiti običnu presliku diplome i dokaz o uplati novčane naknade za izdavanje potvrde.

Novčana naknada za izdavanje potvrde, temeljem Odluke Senata Sveučilišta u Splitu od 27.11.2008. i Odluke Fakultetskog vijeća Kineziološkog fakulteta u Splitu od 28.10.2009. iznosi 300,00 kn, a uplaćuje se u korist Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 6, na IBAN: HR4523300031100399873; poziv na broj odobrenja: JMBG; opis plaćanja: trošak potvrde o izjednačavanju akad. i struč. naziva.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se