Voditelj međunarodnog združenog studija košarke i menađmenta prof. dr. sc. Mario Jeličić održao stručna predavanja

Prof. dr. sc. Mario Jeličić informirao slovenske i američke trenere o pohađanju međunarodnog združenog studija košarke i menađmenta
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Prof. dr. sc. Mario Jeličić je u svojstvu voditelja međunarodnog združenog studija košarke i menađmenta koji će održati u suradnji  University of Sport (Kaunas, Lithuania) – LSU i Kineziološki fakultet, Sveučilišta u Splitu (Split, Croatia), informirao slovenske i američke trenere sa mogućnostima pohađanja istog na košarkaškom kampu u Tolminu.

Prof.  Jeličić je na poziv legendarnog trenera Zmage Sagadina kao trener sudjelovao u radu kampa. Uz prof. Jeličića, na kampu je trenerske zadatke obavljalo i osam američkih high school i sveučilišnih trenera. Uz sjajno organiziran kamp u trajanju od 7 dana, na kojem je boravilo oko 120 djece iz pet država (Italija, Ukrajina, SAD, Hrvatska i Slovenija) održan je i seminar za slovenske košarkaške trenere na kojem su po dva stručna predavanja održali prof.dr.sc. Jeličić te američki treneri Josiah White (Northern Oklahoma College i St. Gregory’s University) te Richard Tisdale (Slocomb high school).

 

 

 

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content