Ugovoren projekt između Kineziološkog fakulteta u Splitu i MZOŠa iz Europskog socijalnog fonda

U prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta svečano su uručeni ugovori financirani sredstvima Europskoga socijalnog fonda u sklopu projekta Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Od ukupno 30 odobrenih projekata, Kineziološki fakultet u Splitu je ugovorio projekt vrijedan 593.663,70kn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

slika1slika2

U prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta svečano su uručeni ugovori financirani sredstvima Europskoga socijalnog fonda u sklopu projekta Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Od ukupno 30  odobrenih projekata, Kineziološki fakultet u Splitu je ugovorio projekt vrijedan 593.663,70kn.

Projekt pod nazivom RAZVOJ STANDARDA ZANIMANJA, STANDARDA KVALIFIKACIJA I DIPLOMSKIH STUDIJSKIH PROGRAMA U KINEZIOLOGIJI, voditeljice izv. prof. dr. sc.Jelene Paušić ima za cilj  unaprjeđenje diplomskih studijskih programa na Kineziološkom fakultetu u Splitu u suradnji s partnerima Hrvatskim kineziološkim savezom, Udrugom diplomiranih studenata Kineziološkog fakulteta u Splitu, Hrvatskim paraolimpijskim odborom. Specifični ciljevi
projekta su razvoj 4 standarda zanimanja, razvoj 5 standarda kvalifikacija u podsektoru Sport na 7. razini HKO-a prema potrebama tržišta rada, te
razvoj 2 kurikuluma diplomskih studijskih programa na Kineziološkom fakultetu u Splitu u skladu s predloženim standardima kvalifikacija.

Ugovore je uspješnim dobitnicima uručio prof. dr. sc. Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, a nazočan je bio i prof. dr. sc. Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskoga sustava, čelnik Upravljačkog tijela za OP Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013. Europskog socijalnog fonda.

Riječ je o ugovorima o provođenju projekata koje su na natječaj MZOS-a Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira prijavila visoka učilišta i znanstveni instituti s ciljem izrade standarda zanimanja i kvalifikacija te modernizaciju i/ili izradu novih studijskih programa temeljenih na ishodima učenja u skladu s potrebama tržišta rada, koji će se financirati u iznosu većem od 64 milijuna kuna  (64.054.117,56 kuna).

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content