Suradnja s Lithuanian Sports University

dogovorena je daljnja znanstvena i stručna suradnja dviju institucija
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Tijekom posjeta dekanice prof.dr.sc. Đurđice Miletić i prodekanice izv.prof.dr.sc. Jelene Paušić Litvanskom sportskom sveučilištu (LSU) dogovorena je daljnja znanstvena i stručna suradnja dviju institucija. Uspješno su okončane pripreme za prijavu Horizont 2020 projekta u kojem sudjeluje 19 partnera. Sa Sveučilišta u Splitu partneri su Ekonomski i Kineziološki fakultet.

IMG_4409

Rektor Dr. Aivaras Ratkevičius i prorektor za znanost Prof. Dr. Arvydas Stasiulis LSU-a iskazali su podršku za pokretanje združenog doktorskog studija (Joint Phd) iz područja sportskog menadžmenta, a što je nastavno na Sporazum o suradnji Sveučilišta u Splitu i LSU-a. Dogovoreni združeni doktorski studij sportskog menadžmenta realizirati će Kineziološki i Ekonomski fakulteti u suradnji s LSU-om.

IMG_4461

IMG_4475

 

S dekanom Assoc. Prof. dr. Nerijus Masiulisom (Faculty of Sport biomedicine – LSU) i Assoc. Prof. dr. Irenom Valantine analizirane su mogućnosti pokretanja novih združenih studija na diplomskoj razini studija.

panorama

U sklopu 28th Symposium of the International Council for Physical Activity and Fitness Research (ICPAFR) dekanica Prof. dr.sc. Đurđica Miletić prezentirala je rezultate znanstvenog projekta Mjerenja motoričkih znanja u kineziologiji.

IMG_4458

 

SM cong 2017

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content