Prijave za Studentske sportske subote

Unisport Split u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom te Studentskim zborom i ove godine organizira Studentske sportske subote
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Unisport Split u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom te Studentskim zborom i ove godine organizira Studentske sportske subote, koje će se održati  1. i 15. prosinca, od 14 do 20 sati na Kampusu Sveučilišta u Splitu – u dvorani Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ te caffe baru Tinel.
Uz dobru zabavu za sve natjecatelje, za najbolje su rezervirane medalje i zanimljive nagrade, a ove godine su i za publiku pripremljena mala iznenađenja.

Natjecanja će se održati u sljedećim disciplinama:
Turnir u malom balunu 3na3 (3-4 igrača u ekipi)
Turnir u košarci 3×3 (3-4 igrača u ekipi)
Turnir u stolnom tenisu (pojedinačno)
Graničar (5 igrača u ekipi)
Skakanje u vrećama (pojedinačno)
PlayStation turnir u FIFA 19 (pojedinačno)
Briškule/trešete (2 igrača u ekipi)
Sportski Pub kviz (3-5 igrača u ekipi)

Svi zainteresirani studenti moraju se prijaviti na https://goo.gl/forms/3y4Mc1S5zn7vuKjt2 do četvrtka, 29. studenog, u 12 sati.

* Prijave se odnose na obje spomenute subote (1.12. i 15.12.) s obzirom na to kako će sustav natjecanja biti povezan te se finalni susreti i borbe za medalje očekuju u subotu 15. prosinca.
** Detaljan raspored natjecanja biti će objavljen na Facebook stranici Unisport ST te poslan na mail svim prijavljenim ekipama i pojedincima po isteku roka za prijave.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content