POZIV SVIM DJELATNICIMA I VANJSKIM SURADNICIMA ZA POKRETANJE PROGRAMA DODATNOG KINEZIOLOŠKOG USMJERENJA, NEFORMALNOG I FORMALNOG OBRAZOVANJA

Ovim putem bismo Vas htjeli još jedanput pozvati da možete prijaviti program za stručno usavršavanju na programu dodatnog kineziološkog usmjerenja, te da rok za prijavu programa nije vezan ...
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

DODATNO KINEZIOLOŠKO USMJERENJE:
Ovim putem bismo Vas htjeli još jedanput pozvati da možete prijaviti program za stručno usavršavanju na programu dodatnog kineziološkog usmjerenja, te da rok za prijavu programa nije vezan uz akademsku godinu. Trenutno je izašao natječaj i počinje program iz Odbojke.
Da bi se program mogao izvoditi mora proći postupak vrednovanja programa za cjeloživotno obrazovanje. Također, programi koji se već izvode i/ili je donesena odluka voditelja o njihovom izvođenju moraju proći postupak za vrednovanje programa do 30.09.2016., zbog toga što se njihovo izvođenje može dovršiti do 30.09.2016 po postojećem programu.

Sve obrasce i upute možete pronaći na linku: http://www.unist.hr/kvaliteta/vrednovanja-i-rezultati, pod vrednovanje programa koji se temelje na načelima cjeloživotnog učenja.

NEFORMALNO OBRAZOVANJE:
Također, pozivamo Vas da prijavite i sve oblike neformalnog obrazovanja (tečajeve,  radionice, osposobljavanje, usavršavanje, obrazovanje odraslih i itd). Sve detaljne upute možete pronaći u Pravilniku o izradi, vrednovanju i provedbi programa kod kojih nije predviđeno stjecanje ECTS bodova, a koji se temelji  na načelima cjeloživotnog učenja Kineziološkog fakulteta u Splitu.

OBRAZAC ZA PRIJEDLOG OBRAZOVNOG PROGRAMA

FORMALNO OBRAZOVANJE:
Također, pozivamo Vas da prijavite program formalnog obrazovanja. Postupak vrednovanja Programa pokreće se Prijedlogom za davanje odobrenja Programu, te nakon toga se dostavlja Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Sve upute možete pronaći na linku: http://www.asoo.hr/default.aspx?id=669 .

Za upite slobodno se obratite na mail tom@kifst.hr i meri@kifst.hr .

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content