Ponavljanje izbornog postupka za člana Studentskog zbora

Za Kandidacijsku listu sveučilišnog poslijediplomskog doktorskog studija ponavlja se izborni postupak i to u ponedjeljak 18. lipnja 2018. godine.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Za Kandidacijsku listu sveučilišnog poslijediplomskog doktorskog studija ponavlja će se izborni postupak.

Zbog  reakcije predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Josipa Podruga, biti će potrebno odrediti novi datum za ponavljanje izbornog postupka.

Točan datum  ponovljenih izbora, sukladno Odluci Dekanice, biti će pravovremeno oglašen.

 

Reakcija Predsjednika SZST:

Sukladno Pravilniku za provedbu izbora predstavnika studenata u Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Splitu članak 21. stavak 4 definira koji dio izbora se ponavlja. Niti jednim člankom nije definirano u slučaju ponavljanja izbora, koliko prije samih izbora se raspisuju stoga vas molim da se držite Pravilnika članka 12. stavka 2 koji kaže: Izbore raspasuje čelna osoba (dekan/pročelnik) pojedine sastavnice Sveučilišta najmanje 30 dana prije njihova održavanja. Ista odredba stoji i u Zakonu o Studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama. 

Ako danas raspišete ponovljene izbore uz dogovor s dekanicom koja je također dobila sličan mail, a sve u skladu s članak 21. stavkom 4 oni najranije mogu biti 15.7. Pošto u to vrijeme nema studenata na fakultetu lijepo Vas molim da izbore prolongirane nakon 15.9. kako bi izlaznost bila što veća.

Hvala lijepa,

Josip Podrug, predsjednik SZST-a

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content