Održane radionice za ciljne skupine u okviru ESF projekta

U sklopu projekta održane su radionice, 08. i 09. travnja, 2016. godine, na temu “Relacije: kompetencije – ishodi učenja” za sve nastavnike, zaposlenike i vanjske suradnike Kineziološkog fakulteta, te predstavnike partnera.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kineziološki fakultet u Splitu, zajedno s partnerima Hrvatskim paraolimpijskim odborom, Hrvatskim kineziološkim savezom i Alumni udrugom Kineziološkog fakulteta u Splitu, provodi EU projekt RAZVOJ STANDARDA ZANIMANJA, STANDARDA KVALIFIKACIJA I DIPLOMSKIH STUDIJSKIH PROGRAMA U KINEZIOLOGIJI iz OP Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

IMG_1948 IMG_1953

 

U sklopu projekta održane su radionice, 08. i 09. travnja, 2016. godine,  na temu “Relacije: kompetencije – ishodi učenja” za sve nastavnike, zaposlenike i vanjske suradnike, Kineziološkog fakultet,  predstavnike partnera.

Predavač na radionici doc.dr.sc. Morana Koludrović uputila je nazočne o postupak izrade standarda zanimanja, kompetencija te skupova ishoda učenja i samih ishoda učenja. Objasnila je važnost izrade standarda, te postupak izrade ishoda učenja koji su proizašli iz potreba tržišta rada.

IMG_1943

Kineziološki fakultet ovom radionicom započeo je izradu standarda kvalifikacija prema dobivenim standardima zanimanja na koje je upravo ukazalo tržište rada i eksperti iz područja kineziologije.

Voditelj projekta – Izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić

 

 

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content