Obavijest o održavanju informativnog sastanka za zainteresirane buduće studente poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije

Budući da je Fakultet u procesu izmjena Plana i programa Poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije upisi
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Poštovani,

Budući da je Fakultet u procesu izmjena Plana i programa Poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije upisi na postojeći program doktorskog studija neće se održati.

Zainteresirane kandidate pozivamo na informativni sastanak koji bi ujedino bio i prezentacija Nacrta novog programa Poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije koji je u izradi (i sukladno kojem bi se eventualno vršio upis studenata sljedeće generacije).

Sastanak će se održati dana 15. studenog 2018. godine u 16:00 sati u prostorijama Kineziološkog fakulteta u Splitu, Teslina 10, IV kat. Za studente koji nisu u navedenom terminu u mogućnosti doći na sastanak u prostorije Fakulteta biti će organiziran nekakav oblik online praćenja o čemu će biti dodatnih obavijesti.

 

Prodekan za znanost

doc.dr.sc. Miodrag Spasić

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content