Natječaj za odlazak na 57. Međunarodni simpozij za mlade u Grčku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

U grčkoj Olimpiji od 17. lipnja do 01. srpnja 2017. godine održava se 57. Međunarodni simpozij za mlade sudionike. Nacionalni olimpijski odbori i nacionalne olimpijske akademije pozvane su predložiti sudionike iz svojih zemalja.

 

Na temelju dopisa Međunarodne olimpijske akademije, od 12. prosinca 2016. godine, a s ciljem odabira što kvalitetnijih kandidata koji imaju interes za olimpizam, Hrvatska olimpijska akademija raspisuje natječaj za izbor sudionika za odlazak na 57. Međunarodni simpozij za mlade.

 

Zbog poželjnog predznanja o povijesti sporta, olimpijskom pokretu i olimpizmu, Natječaj je namijenjen svim redovitim studentima i studenticama kinezioloških fakulteta u Republici Hrvatskoj (studentima integriranog preddiplomskog i diplomskog studija kao i studentima poslijediplomskog studija), studenticama i studentima fakulteta društveno-humanističkog usmjerenja te studentima navedenih fakulteta koje predlažu nacionalni sportski savezi. Svi kandidati moraju biti  u dobi od 20 do 35 godina.

Uvjete Natječaja i sve relevantne informacije pronađite OVDJE.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content