Joe Bašić, organizator Ultra festivala, gost ciklusa Talk&Grow by UNIST

Drugi gost ciklusa predavanja Talk&Grow by UNIST je Joe Bašić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Drugi gost ciklusa predavanja Talk&Grow by UNIST je Joe Bašić, osnivač i direktor MPG-a, vodeće marketinške i promocijske agencije u jugoistočnoj Europi, široj javnosti poznat kao direktor i promotor Ultra Europe Music Festivala. Predavanje pod nazivom „Mala zemlja za veliki glazbeni festival“  održat će se  u četvrtak, 27. veljače, u 18 sati u malom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Split, Cvite Fiskovića 5. Predavanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Splitu, ali su svakako dobrodošli svi zainteresirani.

Na predavanju ćete imati priliku poslušati:

• Kako je grad Split postao vodeća svjetska destinacija za glazbeni turizam

• Kako je moguće da jedan glazbeni festival ostvari više od 10 milijardi kuna dodatne potrošnje

• Kako stvoriti sadržaj koji će privući pažnju 200 milijuna osoba iz cijelog svijeta godišnje te koliko ta reklama vrijedi

O Ultri i njenom značaju za ekonomiju i turizam Splita i Hrvatske sigurno znate već dosta iz medija, no poslušati iz prve ruke kako izgleda pozadina organizacije ovakve manifestacije i postaviti vlastita pitanja možete samo na Talk&Grow predavanju!

Talk&Grow by UNIST je ciklus predavanja za studente u organizaciji Sveučilišta u Splitu na kojima gostuje niz uspješnih, poznatih i relevantnih osoba iz različitih područja. Kroz primjere uspjeha i dobre prakse cilj je motivirati studente, ukazati im na mogućnosti, za vrijeme i nakon studiranja. Potaknuti proaktivnost i poduzetništvo te razvoj kritičkog mišljenja o raznim temama. Jednostavno, potaknuti njihov rast.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content