Hajduk proširio suradnju sa Kineziološkim fakultetom

Hajduk je danas potpisao 3. aneks ugovora o suradnji sa Kineziološkim fakultetom u Splitu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Hajduk je danas potpisao 3. aneks ugovora o suradnji sa Kineziološkim fakultetom u Splitu.
Preciznije rečeno, dosadašnja suradnja koju je Hajduk imao sa tom znanstvenom ustanovom je proširena na način da će se u sklopu Instituta za kineziologiju provoditi terenska i labaratorijska dijagnostika igrača, od najmlađih do seniorskih momčad, prve i rezervne ekipe.

Također, novost vezana uz ovu suradnju jest činjenica da je Mario Tomljanović postao koordinator za kondicijske priopreme svih uzrasnih kategorija u Hajduku. Radi se o 44-godišnjem stručnjaku koji je predavač na Kineziološkom fakultetu u Splitu na katedrama “Kondicijska priprema sportaša” i “Vodstvo i podučavanje u sportu”.

Tomljanović je prošle godine proglašen najboljim kondicijskim trenerom u Hrvatskoj, a vrlo uspješno surađuje sa rukometnom reprezentacijom Hrvatske s kojom je radio u pripremi za OI u Londonu 2012. te SP-u u Španjolskoj i EP-u u Srbiji, sa svih natjecanja sa kojih su se reukometaši vratili s medaljama.

Na prigodnom susretu u Poljudu Hajdukov predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević, uz Marija Tomljanovića primili su Đurđicu Miletić, dekanicu Kineziološkog fakulteta i Dražena Čulara, Predstojnika  Instituta za kineziologiju pri Kineziološkom fakultetu s kojima je u društvu bio i Mislav Penjak, odvjetnik.

Hajduk

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content