FIEP EUROPE (Fedaration Internationale d’Education Physique) objavljuje NATJEČAJ za dodjelu godišnje nagrade “FIEP Vladimir Findak Award” mladim znanstvenicima u akademskoj 2017-18 godini.

FIEP EUROPE (Fedaration Internationale d'Education Physique) objavljuje NATJEČAJ za dodjelu godišnje nagrade "FIEP Vladimir Findak Award" mladim znanstvenicima u akademskoj 2017-18 godini.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

FIEP EUROPE (Fedaration Internationale d’Education Physique) objavljuje

NATJEČAJ

 za dodjelu godišnje nagrade “FIEP Vladimir Findak Award” mladim znanstvenicima u akademskoj 2017-18 godini.

  1. Godišnja nagrada utemeljena je s ciljem poticanja znanstveno-stručne djelatnosti mladih znanstvenika u područjima primijenjene kineziologije.
  2. Godišnja nagrada dodjeljuje se znanstvenicima koji su mlađi od 35 godina za znanstveno ostvarenje ili dostignuće u području edukacije, sporta, sportske rekreacije ili kineziterapije. Dodjeljuje se jedna, iznimno dvije nagrade godišnje.
  3. Prijave na natječaj primaju se od 01. listopada do 31. listopada 2018. godine. Pristupnici za nagradu “FIEP Vladimir Findak Award” mogu prijaviti znanstveni rad koji je objavljen u časopisu ili u drugim publikacijama u akademskoj 2017-18 godini (razdoblje od 01. listopada 2017. do 30. rujna 2018.). Može se prijaviti i znanstveno ili stručno dostignuće (dostignuće u radu sa sportašima, rekreativcima, djecom i mladima, patent, unapređenje, projekt, izložba, predstava, i slično) ostvareno u navedenom razdoblju.
  4. Istom pristupniku nagrada “FIEP Vladimir Findak Award” može se dodijeliti samo jednom.
  5. Rezultati o dodjeli nagrade biti će objavljeni od strane Povjerenstva za ocjenu pristiglih prijava na Internet stranici FIEP-a Europe (www.fiepeurope.eu) najkasnije do 1. prosinca 2018. godine.

Prijava treba sadržavati:

  • Kratki životopis pristupnika
  • Za znanstveno ostvarenje: Jedan primjerak znanstvenog rada
  • Za znanstveno ili stručno dostignuće: Primjerak tiskanog dokaza o ostvarenom znanstvenom ili stručnom dostignuću (dostignuće u radu sa sportašima, rekreativcima, djecom i mladima, patent, unapređenje, projekt, izložba, predstava, i slično).

Prijave se primaju slanjem na e-mail adresu dario.novak@kif.hr s naznakom: Za Godišnju nagradu “FIEP Vladimir Findak Award”.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content