Daria Bilić u Palermu

izlaganje na 6. kongresu „Open day 2016“ na temu Chinesiologia Pediatrica; seminar na temu „Functional training – back to basics“
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

2. srpnja 2016. u Cataniji (Italija) održan je 6. kongres „Open day 2016“ na temu Chinesiologia Pediatrica (kineziologija djece). Na poziv prof. Antonina Bianca, internacionalnog suradnika Kineziološkog fakulteta u Splitu i Erasmus koordinatora za Sveučilište u Palermu, predavačica Daria Bilić bila je jedna od 8 pozvanih izlagača. Pred stotinjak sudionika kongresa, diplomiranih stručnjaka iz područja medicine i kineziologije, Daria Bilić održala je izlaganje na temu „Funkcionalni trening u djece“.  Organizator kongresa „Postura Lab School“ institucija je koja u suradnji sa talijanskim sveučilištima organizira poslijediplomske studije medicine, stomatologije, psihologije i fizičke kulture, kongrese i seminare iz navedenih zanimanja za dodatno usavršavanje.

db pred

 

db svi

7. Srpnja 2016. na Sveučilištu u Palermu, predavačica Daria Bilić održala je teoretski i praktički  seminar na temu „Functional training – back to basics“ na kojem je sudjelo 50ak studenata i djelatnika Sveučilišta u Palermu, trenera i sportaša.  Održani seminar produkt je internacionalne suradnje između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i odjela za Sportske znanosti na Sveučilištu u Palermu.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content