Znanstveni seminar: „Paradigma anaerobnog kapaciteta i anaerobne snage“

Poštovani studenti i profesori,

U sklopu 3. Dana kinziologije, Kineziološki Fakultet u Splitu i Hrvatski Institut za kineziologiju i sport, u subotu, 28.10.2017. organiziraju znanstveni seminar pod nazivom: „Paradigma anaerobnog kapaciteta i anaerobne snage“. Tom prilikom će eminentni međunarodni stručnjaci  prof. dr. sc. Johny Padulo, prof. dr. sc. Alessandro M . Zagatto i prof. dr. sc. Y. Nakamura održati niz oralnih i praktičnih predavanja.

Ovim putem Vas pozivamo da se aktivno uključite u ovu radionicu i doprinesete razvoju kineziologije, zdravlja  i sporta kao društveno iznimno važnih područja.

Raspored seminara (28.10.2017):

09:00 – 12:00 oralne prezentacije

Prof. Alessandro Zagatto (Sao Paolo State University): „Anaerobni kapacitet i anaerobna snage – prošlost – sadašnjost – budućnost“

Prof. dr. sc. Johnny Padulo (Sveučilište u Splitu): „Anaerobni kapaciteti za vrijeme testa trčanja“

Prof. dr. sc. Fabio Y. Nakamura (Univerista degli Studi G.D’Annunzio Chieti-Pescara): „Aerobni i anaerobni zahtjevi kod igrača futsala“

12:00 – 13:00 demonstracija cikličkog ergometra „Excalibur“

Prof. dr. sc. Alessandro Zagatto u suradnji s Lode

13:00 – 14:00 terenski test „FIET test“ na igračima futsala

Prof. Fabio Y. Nakamura

Oralna predavanja će se održati u učionoci br. 6. Kineziološkog fakulteta (Teslina 10), dok će se praktični test održati u školskoj dvorani Obrtno-tehničke škole (iza fakulteta).

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se