Završna javna prezentacija rezultata projekta

Kineziološki fakultet u Splitu, zajedno s partnerima Hrvatskim paraolimpijskim odborom, Hrvatskim kineziološkim savezom i Alumni udrugom Kineziološkog fakulteta u Splitu, provodi EU projekt RAZVOJ STANDARDA ZANIMANJA, STANDARDA KVALIFIKACIJA I DIPLOMSKIH STUDIJSKIH PROGRAMA U KINEZIOLOGIJI iz OP Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Projektni tim Kineziološkog fakulteta u Splitu izradio je prijedloge 6 standarda zanimanja, te 6 standarda kvalifikacija u području kineziologije i sporta kroz 6 primijenjenih područja kineziologije: sportski trening, kondicijski trening, kineziološka edukacija, fitnes i zdravlje, kineziterapija i sportski menadžment. Standardi zanimanja, kao i standardi kvalifikacija usklađeni su sa stvarnim potrebama tržišta rada koji egzistiraju na području cijele Republike Hrvatske.

Kako bi dobivene standarde implementirali u visoko obrazovni sustav, projektni tim pripremio je kurikulume 4 nova studijska programa na sveučilišnoj diplomskoj razini studija: Sveučilišni diplomski studij Sporta, Sveučilišni diplomski studij Kineziološke edukacije, Sveučilišni diplomski studij Zdravstvene kineziologije i Sveučilišni diplomski studij Sportskog menadžmenta.

Fakultet sa svojim partnerima organizira završnu javnu prezentaciju rezultata projekta pod nazivom „Unapređenje diplomskih studijskih programa na Kineziološkom fakultetu u Splitu“, a koja će se održati u hotelu Radisson Blu Resort u Splitu, 16. rujna, 2016. godine u 18.00 sati.

Pozivamo Vas da prisustvujete završnoj prezentaciji projekta.

Molim da potvrdite svoj dolazak na https://goo.gl/forms/jVU9ih0y9cmANbGm1

.

Izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić

Voditeljica projekta

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se