Završna fešta za studente i profesore

U petak 02.06.2017. godine studenti našeg Fakulteta tradicionalno održavaju završnu feštu u i pored prostorija Kineziološkog fakulteta. Smisao ove fešte je druženje između studenata, profesora i ostalih zaposlenika te poboljšavanje odnosa i međusobne komunikacije kroz sportske igre i druge aktivnosti.
U ime svih studenata molimo sve da se odazovu ovoj fešti u što većem broju i time upriliče ovaj naš posljednji nastavni radni dan ove akademske godine.
Vaši studenti KIFST-a

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se