Prvi sastanak projekta Enriched Sport Activities (ESA) u Palermu

Od 22. do 24. veljače u Palermu se održava kick-off meeting koordinatora i partnera projekta Enriched Sport Activities (ESA) koji je započeo 01. siječnja 2017.

Kineziološki fakultet u Splitu predstavljaju članovi projektnog tima doc. dr. sc. Boris Milavić i Nina Ivančić, pred., te dekanica Fakulteta Prof. dr. sc. Đurđica Miletić i prodekanica izv. prof. dr. sc. Jelena Paušić.

Ostali članovi projektnog tima su dr. sc. Ante Rađa, pred. i Biljana Kuzmanić, pred.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se