Započela predavanja na doktorskom studiju

Dana 24. veljače 2017. započeo je prvi ciklus predavanja na poslijediplomskom doktorskom studiju kineziologije. Studente su ispred Kineziološkog fakulteta pozdravili prodekan za znanost prof. dr. sc. Zoran Grgantov, voditelj Odsjeka za doktorske studije izv. prof. dr. sc. Tonči Bavčević te predstavnica studenata doktorskog studija Tea Bešlija. Uvodno predavanje održao je dr. sc. Johnny Padulo.

Ovime je studiranje započelo 36 doktoranada IV. generacije na Kineziološkom fakultetu u Splitu, koja po prvi puta obuhvaća studente iz Hrvatske, Italije, Švicarske i Alžira.

Novoj generaciji doktoranada želimo uspješno studiranje!

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se